Vedligeholdelse af træ​

Mangler du en specialist i vedligeholdelse af træ? Vi kan hjælpe dig med et skinnende resultat på dine træoverflader.

Kontakt And´s Ejendomsservice og vi vil give dig et godt tilbud på at behandle dine træoverflader.

100% GRATIS

pil png

Få et uforpligtende og gratis tilbud​

Vedligeholdelse af træ og træmøbler

Vi har træ mange steder: i haven, på terrassen, i køkkenet og stuen. Måske endda flere steder.

Vedligeholdelse og rengøring af træ er derfor vigtigt for at dine møbler og inventar. Det kan And´s Ejendomsservice hjælpe dig med.

Vi har gennemført en lang række opgaver, hvor vi har behandlet og rengjort træinventar, møbler og overflader, som trængte til en kærlig hånd.

Vi gør altid en dyd ud af vores arbejde, så du får et smukt og skinnende resultat.

Derfor står vi som dit personlige ejendomsservice selskab klar til at hjælpe dig med behandling af alle dine træoverflader.

Lad os stå for vedligeholdelse af træ

Træ er et organisk materiale, der kan holde i rigtig mange år, hvis man vedligeholder og plejer det korrekt.

Ved at behandle træprodukter med træolier erstatter man træets saft, så det ikke revner. Dette er også med til at bevare det smukke udseende på træet i dine møbler eller dit hjem.

Vedligeholdelse af træ kan indebære mange ting. For pleje af træmøbler afhænger af hvilke typer træ, dit møbel er lavet og hvilken overfladebehandling, det har fået.

Derfor er det vigtigt med en rengøringspartner, der har forstand på miljøvenlig og skånsom vedligeholdelse og korrekt håndtering af dine træmøbler og andet træværk i din bolig.

Vi behandler og rengører dine træplaneler og møbler

Vi er et rengøringsfirma med mange års erfaring i rengøring og behandling af træpaneler, inventar og overflader. Et samarbejde med os er lig med et kvalitetsorienteret resultat på dine træoverflader.

Vores personale er faglært og tilbyder personlig dialog og høj service. Det er nemlig vigtigt, at vores kunder føler sig hjemme med os som deres foretrukne firma i rengøring, ejendomsservice og vedligeholdelse af træ.

And´s Ejendomsservice ved hvad der skal til for at behandle og vedligeholde dine møbler, køkken- og stuepaneler.

Skal du bruge hjælp til at få overfladebehandlet og renset dit inventar af træ? Så kan vi hjælpe dig med det. Vi sørger for at alt træ er skinnende rent og vi kører ikke hjem, før opgaven er løst til punkt og prikke.