Trappevask

Har din ejendomsforening brug for effektiv trappevask? Så kan And´s Ejendomsservice den rigtige til opgaven​. Vi servicerer kunder i hele København og omegn og er klar til at køre ud til dig

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.

Vores
anmeldelser

5 stjerner ifølge vores kunder

5/5

Trappevask og opgangsrengøring i beboelsesejendomme

Hos And’s Ejendom​sservice ApS udfører vi alt indenfor trappevask, heriblandt ejendomsadministratorer, boligforeninger samt andels- og ejerforeninger. Vi udfører naturligvis også trappevask for virksomheder.​

Vi holder til i København S på Amager – nær Sundby og Kastrup og vi servicerer kunder i hele København og omegn.

Effektiv og grundig trappevask

Din trappegang er lige blevet rengjort, men alligevel, så går der ingen tid, før den er beskidt igen. Det giver sig selv, da mange mennesker bruger trappeopgangene flere gange dagligt, uanset om der er tale om private eller erhvervsejendomme. Derfor er det svært at undgå at en trappe forbliver ren og skinnende i længere tid ad gangen. Heldigvis er det noget vi kan hjælpe med!

Hos And´s Ejendomsservice sørger vi for, at alt snavs, såsom jord, blade, støv eller andet bliver fjernet. Derefter giver vi trappeopgangen en grundig rengøring med sæbe og vand, så den er modtagelig for dem, som til dagligt skal bruge den. Vi giver nemlig din bygning det bedste indtryk ved at gøre din trappegang ren igen. Derfor er det vigtig med en effektiv og grundig trappevask, som vi hos And´s Ejendomsservice kan levere til punkt og prikke.

Få en skræddersyet aftale på hovedrengøring

Ønsker du en komplet hovedrengøring af din opgang, eller polish og eller anden form for særlig aftale, så tag kontakt til os. Så skræddersyer vi et godt tilbud, som passer til din opgang. Vi ser frem til at høre fra dig.

​Indeholder: Støvsugning/fejning , aftørring af gelænder, og trappevask.
  • Trappevask hver uge 40 kr. + moms pr. etage
  • Trappevask hver 14.dag 50 kr. + moms pr. etage
  • Trappevask hver måned 60 kr. + moms pr. etage

Alt indenfor trappevask

And´s Ejendomsservice udfører alle former for opgangsrengøring og løbende trappevask i beboelsesejendomme. Dette udfører vi også med erhvervsejendomme eller i forbindelse med flytning, hvor trapper kan blive ekstra beskidte.

Vask af trapper sker typisk en gang om ugen, men kan også være med færre intervaller, hvis der ikke er mange beboerne. Det kan også være hyppigere intervaller, hvis der er behov for det. Køkkentrapper kan måske nøjes med at få besøg af en trappevasker en gang om måneden.

Vi sørger også for at få aftørret gelænder og eventuel støvsugning. Desuden påtager vi os gerne vinduespudsning, samt rengøring af eventuelle fællesarealer såsom kældergange og vaskekældre, samt ejendomskontorer.

Vores trappevasker er fleksible i alt vores arbejde, og vi lægger vægt på en høj kvalitet, når vi vasker trapper. Vi ønsker i det hele taget, at vores kunder skal være tilfredse med vores trappevask.

Vi skræddersyr aftaler, som er tilpasset jeres ønsker og behov. Vores daglige arbejdstimer ligger i tidsrummet fra kl. 06.00 til kl. 20.00. Derudover tilbyder vi også at udføre rengøring i weekenden. Skulle du brænde inde med spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os. Så vil vi hos And´s Ejendomsservice ApS bestræbe os på at finde de bedste løsninger indenfor rengøring til vores kunder.

Trappevask til både privat og erhverv

Hvad end du skal bruge et rengøringsfirma i privat eller erhvervsmæssig sammenhæng, så kan vi med garanti love dig følgende, når du vælger os til at vaske dine trapper:

Vi sætter en ære i at udføre vores arbejde grundigt, og vi tager først hjem, når opgaven er gennemført. Sidder du tilbage med en trappegang, der ikke er ordentlig ren efter vi har været forbi, så tøv ikke med at kontakte os. Så vil vi rykke ud med det samme og rette op på fejlen! Kundetilfredshed er nemlig vores højeste prioritet, og dette vil vi efterleve, også hvis der skulle opstå en fejl i vores arbejde.

5/5

5 stjerner ifølge vores kunder

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.