ERHVERVSRENGØRING

Hent tilbud

Erhvervsrengøring for virksomheder og boligforeninger

Priser på erhvervsrengøring

Boligforeninger

kr 380
per timer
Priserne er vejledende
 • Trappevask
 • Vinduespudsning
 • Grønne arealer
 • Viceværtsservice

Erhverv

kr 380
per timer
Priserne er vejledende
 • Kontorrengøring
 • Klinikrengøring
 • Lager rengøring
 • Butik og Showroom

Kommuner

kr 380
per timer
Priserne er vejledende
 • Fritidshjem og børnehaver
 • Skoler -og uddannelsesinstitutioner
 • Rengøring af kantiner
 • Rengøring af offenlige kontorer

Erhvervsrengøring København og Sjælland

Hvorfor vælge os til Erhvervsrengøring

Hos And´s Ejendomsservice har vi fokus på grundighed og kvalitet, når vi leverer erhvervsrengøring for vores faste erhvervskunder.

Vi er miljøbevidste og sørger altid for at holde os opdateret med gældende lovgivning, altid til gavn for vores kunder.

Så vi fortsat kan sikre at der bliver leveret erhvervsrengøring, som både er sundhedsmæssigt forsvarligt og er skånsomt for miljøet.

I sidste ende giver det bedre arbejdsforhold for de ansatte i din virksomhed, og det minimerer også risikoen for fravær, stress og sygdom.

Derfor skal du vælge os som din samarbejdspartner i erhvervsrengøring.

Pris på erhvervsrengøring

Hos os får du en fordelagtig pris på erhvervsrengøring, da vi er et rengøringsfirma med tanke på miljøet.

Det betyder, at det ikke er dyre at få udført erhvervsrengøring, fordi der er besparelser at hente på kemikalier og udledning af drivhusgasser.

Vores arbejde bliver derfor udført med bedre kvalitet og service, som i sidste ende fører til et bedre resultat. Det er alt sammen noget, som kommer vores kunder til gode.

Udover det, så spare du også tiden på selv at gøre rent og lede efter de rette midler, som lever op til nutidens standarder, hvor der er brug for at tage hensyn til økonomi og miljø. Vores pris er vejledende da vi altid aftaler og ser opgaven først. Prisen på erhvervsrengøring er ca. 380 kr. pr. time + moms.

Vil du vide mere om vores service på erhvervsrengøring og hvilke priser vi tilbyder?

Så kontakt os allerede i dag på 60 53 59 18 eller udfyld vores kontaktformular. Du kan også skrive en e-mail på info@andsejendomsservice.dk.

Du er også velkommen til at læse mere her på siden, for at få et overblik over den service, vi giver vores erhvervskunder.

Hent tilbud

Hvad tilbyder vi inden for erhvervsrengøring

Trænger dine lokaler til en grundig rengøring? Så er vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder erhvervsrengøring, der er tilpasset enhver virksomheds behov. Et samarbejde med And´s Ejendomsservice er med til at give jer fleksibel erhvervsrengøring, der er passet ind, således at det opfylder jeres ønsker. Det er en stor fordel at have et professionelt rengøringsfirma til at rengøre erhvervsbygninger. Fordelene er blandt andet et bedre indeklima, som giver sundere vilkår for dem, som skal bruge det. Risikoen for blandt andet hovedpine og støvallergi mindskes betydeligt, og samtidig fremstår lokalerne præsentable og rene. Det giver færre sygedage blandt personale og et bedre arbejdsklima. I sammenråd med os udarbejder vi en løsning til jer, som passer ind i jeres behov. Uanset om det er hver dag eller enkelte dage om ugen, vi skal gøre rent for jer, så sørger vi for, at aftalen er fleksibel og tilpasset. Vores dygtige team har gennem årene samlet en god mængde erfaring i erhvervsrengøring. Det betyder, at vi i dag kan tilbyde følgende servicer indenfor erhvervsrengøring:
Trappevask

Ydelser inden for erhvervsrengøring

Dette er blot nogle af de ydelser, som vi tilbyder. Kan du ikke finde den service på listen, som du skal bruge, så tøv ikke med at kontakte os på 60 53 59 18 eller udfyld vores formular. Vi står til rådighed og er klar til at hjælpe.
firmabil

Vi har fokus på miljøet og jeres CSR Politik

Hos And´s Ejendomsservice er vi passionerede omkring Miljøet og gør alt hvad der er inden for vores indflydelse for, at skåne dette igennem Miljøvenlig erhvervsrengøring.

Det er blandt andet igennem miljøvenlige rengøringsmidler, korrekt planlægning af kørsel og korrekt dosering af rengøringsmidler og vand og utalige andre parametre. Der sikre at vi altid har det minimale aftryk på klimaet når vi sikre at jeres erhvervslokaler står rene og 


Som et miljøvenligt rengøringsfirma stilles der også krav til, at vi affaldssortere, opretholder vores licens, og løbende videreuddanner vores personale, så vi fortsat kan være dit foretrukne valg, når der skal udføres erhvervsrengøring for din virksomhed.

Har i brug for at få skræddersyet en løsning nøjagtig til jeres virksomhed? Så kommer vi gerne forbi og ser jeres lokaler an, så vi kan komme med et præcis bud på, hvad jeres erhvervsrengøring kommer til at koste.

Erhvervsrengøring København og Sjælland

Priser på erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring for både store og små virksomheder

Hos And’s Ejendomsservice tilbyder vi erhvervsrengøring hos både store og små virksomheder. Vi kommer primært i områderne Amager, Kastrup, Sundby og København S, men står også til rådighed uden for disse områder.

Står din virksomhed og mangler professionel og grundig erhvervsrengøring af lokaler eller bygning? Så får du kvalitetsbevidst, fleksibel og prisvenlig erhvervsrengøring – alle ugens dage.

Alle vores rengøringsmidler er miljøvenlige og vores udstyr er moderne og lever op til nutidens standarder. Derfor kan du roligt regne med, at alt er i skønneste orden, når vi kommer ud til din virksomhed.

Vi tilbyder også vores rengøringsservice til foreninger og institutioner. Vi gør ligeledes rent i vaskerier, festlokaler samt elevatorer. For at skåne bygningen, personalet og miljøet bruger vi kun miljørigtige rengøringsmidler.

Vi leverer høj kvalitet

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for erhvervsrengøring. Når du samarbejder med os, er du derfor garanteret et veludført resultat, hvor alle hjørner, kroge og overflader er helt rene.

Vi har et professionelt og dygtigt mandskab til at tilbyde rengøring af både store og små arealer.

Vi kommer helst i de tidlige morgentimer eller i weekenden, så vi mindst muligt forstyrrer jeres arbejdsgang. Ønsker du, at vi udfører kontorrengøring på et andet tidspunkt, finder vi naturligvis også ud af det.

Hos os er du garanteret rengøring til erhverv af høj kvalitet, men til en god pris. Vi giver rabat til kunder ud fra interval samt aftalens længde.

Kontakt os i dag

Leder du efter et fagligt stærkt og grundigt rengøringspersonale, som leverer miljøvenlig erhvervsrengøring? Måske har du spørgsmål til vores priser og de opgaver, vi udfører? Så kontakt os allerede i dag. Vi står klar til at udføre professionel erhvervsrengøring hos enhver virksomhed. Du er altid velkommen til at henvende dig gennem vores kontaktformular her på siden – så vender vi hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan også kontakte os på telefon 60 53 59 18 eller på e-mail info@andsejendomsservice.dk, så hører du straks fra os.