Vinduespudning

Skal du bruge hjælp til vinduespudsning? Så kan vi hjælpe! And´s Ejendomsservice er nemlig specialist i rengøring af vinduer

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.

Vores
anmeldelser

5 stjerner ifølge vores kunder

5/5

Vinduespudsning til private og erhverv

Uanset om du er privat eller erhverv, og ønsker os som dit foretrukne rengøringsfirma, så leverer vi kvalitetsbevidst vinduespudsning og god service.

Vi ved, at vinduer skal pudses og rengøres med omtanke. Det har vi set igennem de mange opgaver, som vi har udført for både private og erhverv igennem tiden. Derfor kommer vi altid ud og besigtiger jeres opgave, inden vi begynder på selve arbejdet.

Vores udstyr er moderne og af rette kvalitet til at pudse jeres vinduer. Når vi har fået en aftale på plads, så kan i regne med at få løbende service og rene vinduer.

Abonnement på vinduespudsning

Hos And’s Ejendomsservice kan du med fordel tegne et fast abonnement på udvendig vinduespudsning. Vi har skræddersyet abonnement løsninger til både huse og rækkehuse samt til erhverv, såsom butikker, opgange og klinikker.

Med et vinduespudsning abonnement hos os får du:

Med rabat på andre ydelser får du:

Priser på abonnementsløninger

  • Op til 30 ruder 79 kr. om måneden
  • Op til 50 ruder 99 kr. om måneden
  • Op til 100 ruder 129 kr. om måneden

Ekstra rabat ved køb af ét helt år:

  • Op til 30 ruder 895 kr.
  • Op til 50 ruder 1095 kr.
  • Op til 100 ruder 1495 kr.

Udvendig vinduespudsning til huse og rækkehuse

Krav til vinduespudsning erhverv

I forhold til vinduespudsning på dit abonnement, så stiller vi følgende krav:

  • Op til 10 ruder 129 kr. om måneden
  • Op til 30 ruder 189 kr. om måneden

Ekstra rabat ved køb af ét helt år:

  • Op til 10 ruder 1995 kr.
  • Op til 30 ruder 1395 kr.

Krav til udvendig vinduespudsning

Vi udfører kun udvendig vinduespudsning af huse og rækkehuse op til 1.sal. 1. sal tages med vaskeanlæg. For et ekstra tillæg kan vi vaske dine ruder med stige.

Husets samlede areal skal være under 200 kvm, og må maksimalt have 100 ruder. Det er nødvendigt med fri adgang til huset, så vi kan komme ind og arbejde.

Vinduespudsning til erhverv

Din virksomhed kan med fordel tegne et fast abonnement på udvendig vinduespudsning uden binding.

Når du har tilmeldt dig et abonnement, så kan du forvente at få din første vinduespudsning indenfor 14 dage. For et helt år foretager vi hele 4 vinduespudsninger.

Få en god pris

Vinduespudsning til private og erhverv

Hos And’s Ejendomsservice udfører vi vinduespudsning for private og erhverv, boligforeninger, kommunen og meget mere. Vi klarer både store og små opgaver i alle slags højder og kan rengøre i faste intervaller. Dette gør vi altid grundigt og udførligt, så du kan få rene vinduer igen.

Vores service er hurtig og effektiv, men ikke så hurtig, at vi ikke kan udføre vores arbejde grundigt og sikkert. Derfor bliver vi kun hængende så længe det er nødvendigt.

Desuden sørger vi for at optimere vores arbejde løbende, så vores ansatte fortsat kan levere det arbejde, som vores kunder betaler os for.

Optimal vinduespudsning

Du kan trygt overlade dine vinduer til os. Vi er eksperter i vinduespudsning, som både rengøre udvendigt og indvendigt. Når du vælger os, så kan du regne med at få en vinduespudser, der altid er med på den nyeste udvikling.

Samtidig bruger vi miljørigtige, svanemærket rengøringsmidler og moderne værktøjer, som er med til at vi kan levere optimal vinduespudsning.

Dette er med til at sikre, at vi fortsat kan give vores tilfredse kunder den gode kvalitet og fleksibilitet, som på den lange bange gør, at vi stadig kan forblive din foretrukne vinduespudser.

Opgaver som vi tilbyder

Vi tilbyder forskellige opgaver indenfor vinduespudsning. Forneden her kan du se på listen, hvilke opgaver vi rengører vinduer for:

Skulle der ikke være det, som du leder efter, så er du meget velkommen til at kontakte os! Så finder vi sammen ud af, hvad for en løsning der passer bedst til dine ønsker!