Rengøring

Mangler du hjælp til rengøring? Så kan du med fordel kontakte And’s ejendomsservice. Med vores professionelle team bestående af dedikerede folk, hjælper vi dig gerne med at finde den mest optimale løsning, ud fra dine behov og ønsker.

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.

Vores
anmeldelser

5 stjerner ifølge vores kunder

5/5

Vi tager din rengøring seriøst

Hos And´s Ejendomsservice tager vi din rengøring seriøst. Vi står med et ansvar for at sikre det område du befinder dig i, er rengjort og behageligt at opholde sig i. Det kunne være en arbejdsplads bestående af et stort lagerum, eller måske en kontorbygning, hvor folk er indendørs 8 timer i træk. De 8 timer kan føles lange og trættende, hvis indeklimaet ikke er intakt. Derfor tager vi vores arbejde seriøst og yder en top kvalitet, der giver dig som kunde et friskt og sundt indeklima.

En grundig rengøring er ikke kun aktuelt og nødvendigt i erhvervsmæssige sammenhænge. En privat bolig eller lejlighed har mindst ligeså meget behov for en rengøring, der er ordentlig gennemført, da det også er et sted, hvor du befinder dig meget. Med vores rengøringsservice, giver vi dig en frihed, til at fokusere på dine andre arbejdsopgaver i din travle hverdag. Det eneste du skal, er at lade os klare alt din rengøring. Det vil føles som et helt nyt, velplejet og renligt hjem, når først vi har været forbi. Så står du i dit eget hjem og kan ikke overskue månedens hovedrengøring, eller har du en arbejdsplads, der har brug for en grundig kvalitetssikker rengøring hver uge? Så står vi til rådighed og kører ud til dit sted i København og omegn.

Få skræddersyet din rengøring

Vores professionelle fagfolk har erfaring inden for samtlige rengøringsydelser, og kan sagtens påtage sig din opgave, uanset hvilke behov og ønsker du har.

Vi ved fra erfaring at hver enkelt opgave vi udfører, uanset om det er privat eller erhverv, så er det ikke de samme arbejdsforhold. En ny arbejdsplads eller ny privatperson, er lig med nye behov og ønsker.

Derfor har vi lært at være justerbare og sørge for at vores rengøring følger dine retningslinjer, så du modtager en tilfredstillende rengøring. Det kunne være et område eller en genstand vi skulle tage hensyn til, eller måske noget vi skal være ekstra grundige med.

Ligegyldigt hvor specifikt eller kompleks din opgave er, så kontakt os og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig. Så giver vi dig en skræddersyet aftale med et godt pristilbud.

Priseksempler på rengøring og serviceopgaver

 • Erhvervsrengøring 350 kr. + moms pr. time
 • Kontorrengøring 295 kr. + moms pr. time
 • Håndværkerrengøring 380 kr. + moms pr. time
 • Flytterengøring 400 kr. + moms pr. time

  Indeholder: støvaftørring og aftørring af vaskemaskiner/overflader, støvsugning, gulvvask.

 • Privatrengøring 375 kr. inkl. moms pr. time
 • Vedligeholdelse af træ 400 kr. + moms pr. time

  Indeholder: slibning, oliering og lakering af træoverflader.

 • Handyman service 375 kr. + moms pr. time
 • Tagrenderens (5 m) 35 kr. pr. meter (længde)

  Op til 5 meters højde

 • Tagrenderens (10 m) 45 kr. pr. meter (længde)

  Op til 10 meters højde

 • Hækkeklip 25-40 kr. pr. meter

  Pris fra kun 25 kr. pr. meter, hvis der er tale om ensidet hækkeklipning. Pris fra kun 40 kr. pr. meter, hvis det er tale om dobbeltsidet hækkeklipning.

 • Oprydning og bortskaffelse af grenaffald 250 kr. (1 læs)

Priser på privatrengøring

Vores universelle grundpris er 375 kr. pr. time inkl. moms. Det er dog vejledende da opgavens omfang og krav er anderledes fra hver privatperson, der står med en opgave til os.

Der gives rabat til kunder ud fra det interval de har valgt samt ved længde på kontrakten/aftalen. Vi gør ligeledes rent i vaskerier, festlokaler samt jeres elevatorer.

Har du specifikke ønsker, så ring til os på 60 53 59 18 eller udfyld vores online formular. Du kan også sende en besked til info@andsejendomsservice.dk. Så finder vi ud af en løsning sammen.

Privatrengøring fortjener kvalitet

For os er din privatrengøring ikke bare simpel stykke arbejde, der skal færdiggøres i et hastigt tempo. Det kræver grundighed, erfaring og forståelse for hvad en rengøring af kvalitet har af betydning for dig. Vi skurer og skrubber for dig, så du kan slappe af, når du kommer hjem. Med en fast rengøringshjælp vil du for alvor kunne mærke tid til det i hverdagen, som er vigtigt for dig.

And´s Ejendomsservice ved, hvor meget en privatrengøring har af positiv indflydelse på dig og dine omgivelser, hvis det bliver gjort ordentligt. Derfor sikrer vores kompetente folk en privatrengøring af høj kvalitet, så du og dine samboende kan opholde jer i et rent og friskt hjem.

Med vores kvalitetsbevidste udførsel af din rengøring, kan du med god samvittighed læne dig tilbage i et hjem med et sundt indeklima, og give dig selv ro og fokus på andre vigtige opgaver.

Vores udførsel af arbejdet er ikke det eneste fokuspunkt, hvor kvaliteten er i top. Rengøringsmidlerne vi benytter os af, er også essentielt for at give dig en ordentlig rengøring. Derfor sørger vi for at bruge miljøvenlige midler, der i sidste ende har en betydning for din sundhed.

Kontakt os i dag og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig og dit rengøringsprojekt.

Flytterengøring tilbydes af kompetent firma

And´s Ejendomsservice er et kompetent firma, som tilbyder flytterengøring i verdensklasse.

Vi overholder alle vores aftaler og vi tør godt garantere, at du får leveret flot og tilfredsstillende resultat hver gang.​ Vi har et dygtigt fagligt mandskab, der står klar til at rengøre både store og små flyttelejligheder. ​

Vi går aldrig på kompromis med vores grundighed og effektivitet. Du kan derfor føle dig hel tryg ved at vælge os som din samarbejdspartner, hvis du mangler hjælp til en form for rengøring såsom flytterengøring.

Vi er altid fleksible i vores planlægning, og kan derfor hurtigt sammensætte en aftale, der passer til dig.

Fleksibel rengøringsfirma til din privatrengøring

Hos And’s ejendomsservice er det betydeligt vigtigt for os, at vores ord er værd at give.

Derfor sikrer vi os, at når en aftale er indgået, skal aftalen overholdes. Hvis vi støder på et problem, som gør at vi ikke kan overholde aftalen, ringer vi selvfølgelig med det samme og finder en løsning, så vi kan ordne det på den mest optimale måde. Vi vil så vidt muligt gerne stå til rådighed for dig, når du har brug for en privatrengøring. Derfor fører vi løbende en dialog, for at du kan føle dig sikker og indforstået med, hvilket arbejdet vi udfører, hvis du har en længere aftale med os.

Din hverdag er formentlig hektisk, og der vil være tider på dagen eller aftener, du ikke har mulighed for rengøring. Når det er sagt, har vi derfor sikret os en fleksibilitet i vores arbejdstider, så du kan få din privatrengøring på det perfekte tidspunkt. Vores arbejdstider, hvor vi står til rådighed, er fra kl. 6 om morgenen til 20 om aftenen. Weekenderne vil vi også være til rådighed, hvis der er behov for det.

Hvad koster flytterengøring?

Du har sikkert en masse andet at tage dig til, end at din gamle lejlighed skal gøres ren. Heldigvis er der hjælp at hente lige her.

And´s Ejendomsservice tilbyder nemlig professionel flytterengøring til private, så du slipper for at skulle tænke på andet, end din nye bolig.

Vi tilbyder flytterengøring af høj kvalitet, til en god pris på 625 kr. pr. time inkl. moms​. Derfor skal det ikke være for dyrt at få rengjort din flyttebolig. Vi sørger for at priserne passer til din skræddersyet løsning, så du får det ønskede resultat for det, som du betaler for. Da ingen rengøringsopgaver er fuldkommen ens, giver vi dig derfor en fast pris, der passer præcis til dig.

​En flytterengøring hos os indeholder:

 • Støvaftørring af både overflader og lister
 • Afkalkning af bad/sanitet
 • Vask af køkkenskabe.​
 • Gulv- og vægvask
  Støvsugning

Er der ikke det på listen, som du leder efter til din flytterengøring, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at rådgive dig med din opgave.

Kvalitetsbevidst flytterengøring

Du får kvalitetsbevidst flytterengøring, når du vælger os som dit foretrukne rengøringsfirma.

Vi har mange års erfaring, og ved, hvordan et veludført resultat ser ud. Alle kroge, hjørner og kanter rengøres grundigt, så alt snavs og pletter er fjernet, inden vi kører hjem. And´s Ejendomsservice bruger altid rengøringsmidler med tanke på miljøet og vi har samtidig det rette udstyr i orden.

Risikoen for at din flyttelejlighed efterlades med urene spor, der er svære at fjerne, bliver derfor ingen hovedpine for dig, når du får os ud til at ordne opgaven for dig.

Derfor kan du sikkert komme igennem flyttesynet med en ren og pæn bolig, efter vi har udført flytterengøring på den. Hos os er du garanteret flytterengøring af høj kvalitet, og til en fordelagtig pris.

Fleksibel kontorrengøring

Rengøring af kontorlokaler udføres forskelligt og behovet for at få rengjort kontorerne er aldrig de samme. Derfor sætter vi os altid sammen med kunden og vurderer, hvor stort et behov de har for kontorrengøring, samt hvad vores anbefalinger er til at rengøre deres områder. Nogle kontorer bruges dagligt mens andre kun bruges sporadisk eller sjældent.

Skulle de individuelle behov for kontorrengøring ændre sig undervejs, så tilpasser vi selvfølgelig jeres aftale således, at den altid lever op til de ønsker, som i måtte have. And´s Ejendomsservice er nemlig et fleksibelt rengøringsfirma, der lægger vægt på at kundernes ønsker opfyldes, og at vores arbejde gennemføres til punkt og prikke.

Klinikrengøring i topkvalitet

Når vi arbejder med klinikrengøring, ved vi hvor stor en betydning det har for vores kunder og deres forretning. En klinik er et sted, der har behov for rene og sunde omgivelser, da de redskaber der benyttes på fx tandlæge- og lægeklinikker skal være steriliseret. Et uhygiejnisk miljø vil have en negativ effekt på redskaberne, Hvis klinikken og inventaret ikke bliver rengjort ordentligt.

Med en sløset rengøring er der stor sandsynlighed for en spredning af bakterier og uønskede organismer, der i sidste ende går hen og påvirker medarbejdernes og patienternes sundhed. Derfor går And´s Ejendomsservice aldrig på kompromis med vores standarder.

Vores professionelle rengøringsfolk er opdateret på den seneste udvikling i branchen og de får løbende de nødvendige kurser, der giver dem de rigtige værktøjer og kompetencer. til at udføre et kvalitetsbevidst resultat. Vi benytter os af miljøvenlige produkter af hensyn til din sundhed, så du befinder dig i et rent og sundt arbejdsmiljø.

Høje standarder for klinikrengøring

Når vi udfører klinikrengøring, er vores intention at udføre et ordentligt stykke arbejde af høj kvalitet, så din sundhed og klinikkens renlighed bliver exceptionel. Derfor forholder vi os til de nationale infektionshygiejne retningslinjer (NIR) når det er nødvendigt.

De består af anvisninger der er rettet mod sundhedssektoren og som blandt andet omhandler rengøring og hygiejne. Derudover er det ikke kun de nationale retningslinjer, vi tager højde for, men derimod også de personlige standarder.

Vi samarbejder og kommunikerer løbende sammen, for at kunne udføre det bedste arbejde. Hvis der eventuelt er præferencer til, hvordan din klinik skal rengøres, tager vi selvfølgelig det til efterretning. Er der fx et ønske om at vi benytter et bestemt rengøringsmiddel, eller et område vi skal være ekstra opmærksom på, så snakker vi sammen om det og finder en løsning.

Miljørigtig kontorrengøring

Med And´s Ejendomsservice får du miljørigtig kontorrengøring. Vi ved at indeklimaet på de danske kontorer er påvirket i høj grad af den rengøring, der bliver udført.

Er kontoret dårligt rengjort, så kan lokalerne faktisk både være kilde til sygdom og et dårligt indeklima, der påvirker de ansatte både fysisk og psykisk. I sidste ende kommer til at ramme virksomhedens bundlinje negativt pga. højt sygefravær.

Derfor bruger vi udelukkende miljøvenlige rengøringsmidler, når vi rengøre kontorlokaler for virksomheder.

Hvis rengøringen udføres med skadelige kemikalier, så kan det ligeledes påvirke medarbejderne. Så for både miljøet, bygningen og de ansattes skyld prioriterer vi altid den miljøvenlige rengøring højt.

Kontorerengøring af bedste kvalitet

Vi professionelt rengøringsfirma leverer vi kontorrengøring af bedste kvalitet. Når du får os ud til at rengøre jeres kontorlokaler, får du et gennemført resultat, hvor alle hjørner, kroge og overflader er rengjorte.

Vi har et dygtigt fagligt mandskab, der står klar til at rengøre både store og små kontorer.

For at tage mest mulig hensyn til jeres daglige arbejdsgang, så ser vi helst at vi kommer forbi tidligt om morgenen eller i weekenden.

Ønsker du at få os ud på andre tidspunkter, så kan vi sagtens finde en løsning på det. Vi er fleksible i vores planlægning og sørger altid for, at i får en skræddersyet aftale, der passer til jer.

Serviceydelser indenfor klinikrengøring

Vi har efterhånden mange års erfaring indenfor rengøringsbranchen og har arbejdet med lidt af hvert for både privat og erhverv. Derfor er vi også sikre på, at vi kan udføre et godt stykke arbejde for din klinik.

Her er nogle af de ydelser vi blandt andet tilbyder, når vi udfører klinikrengøring:

Vi udfører mange forskellige rengøringsopgaver og kan højest sandsynligt også hjælpe dig, hvis du sidder med en specifik opgave, der har behov for en skræddersyet klinikrengøring. Kontakt os i dag og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig og din klinik.

Rengøringsydelser vi tilbyder

Vi tilbyder en bred variation af rengøringsydelser til dig, der værdsætter høj kvalitet, til en god pris. Her er vores overordnet rengøringstyper, vi beskæftiger os med:

5/5

5 stjerner ifølge vores kunder

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.